Wat is een 301 redirect?

Een 301 redirect is een verwijzing van een oude URL, naar een nieuwe URL. De 301 redirect vertelt de zoekmachines dat er een verwijzing is naar een nieuwe URL.

301 redirect

Om een URL of domeinnaam permanent door te verwijzen naar een andere locatie, en dit met het behoud van zoekmachine optimalisatie waarde of zoekmachine positie, kun je gebruik maken van een 301 redirect. Je kan gebruik maken van deze mogelijkheid als je bijvoorbeeld je website verhuisd naar een andere domeinnaam of wanneer je de URL van een pagina op de site aanpast. Een 302 redirect gebruik je dan weer voor een tijdelijke doorverwijzing, zodoende behoud de oude URL dan nog zijn eigen zoekmachine optimalisatie waarde.

Wat is een 301 redirect?

 

Hoe stel je een redirect in?

Een 301 redirect kun je meestal bij je hosting via DirectAdmin, in je webshop-systeem of via een WordPress Plugin opgeven. Je geeft hierbij de oude URL en de nieuwe bestemmings-URL in. Zoekmachines zullen vervolgens de waarde van de oude URL toekennen aan de nieuwe URL.

 

Heb je honger naar succes, maar wil het nog niet helemaal lukken? Neem dan nú nog contact op met BeginOnline Internet Marketing en ga naar de top!

301 redirect SEO - redirect 301 SEO invloed

Onze ROI-gedreven mentaliteit zorgt al meer dan zeven jaar voor honderden succesvolle klanten. Verpletter je concurrenten en genereer meer omzet