Verantwoord Investeren

Met een netwerk van financiële websites informeren we maandelijks ruim 150.000 bezoekers over financiële producten en financieel nieuws.

Verantwoord Investeren bestaat sinds 2001 en is Up-to-Date beleggerssite dat orde wilt scheppen in de financiële chaos die op het internet en tijdschriften te lezen is. En dat vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën en actuele informatie over duurzaamheid. Daarnaast besteedt Verantwoord Investeren aandacht aan oog voor mens, milieu en maatschappij. Verantwoord Investeren is de nieuws- en inspiratiebron die financieel economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld.

Adverteren op Verantwoord Investeren

Online adverteren op Verantwoord Investeren voor jouw, product, dienst of bedrijf? Of misschien wel voor het werven van leads? Adverteren op Verantwoord Investeren is uitstekend voor het opbouwen of versterken van je branding of imago van je bedrijf. Je kunt de advertentie campagne op Verantwoord Investeren inzetten voor actiematige campagnes die puur gericht zijn op de verkoop van je product of dienst. 

Vallen de lezers van Verantwoord Investeren onder jouw doelgroep? Start dan met je campagne!

Verantwoord Investeren

Waarom adverteren op Verantwoord Investeren?

  • Bereik van 46.000 
  • 72% man en 28% vrouw
  • 70% van de Nederlanders zoekt duurzame beleggingen
  • Leeftijdscategorie 32-45 en 40% in de categorie 45-65
  • Bezoeken gemiddeld 4 pagina's
  • Blijven gemiddeld 3 minuten op onze website

Wat is de prijs van een campagne?

Het ligt aan verschillende factoren wat de geschatte kosten van een advertentiecampagne zijn. Allereerst is het advertentieformaat belangrijk: in welk mediatype gaat de advertentie getoond worden? Andere kenmerken om aan te denken zijn de titel en eventuele extra targeting opties. Je kunt ervan uitgaan dat je naar reikwijdte van het gekozen merk betaalt. Waar wacht je nog op? Ontdek zelf het gemak en ga gericht adverteren op het internet!

Voor informatie over samenwerken en mogelijkheden tot adverteren binnen ons financieel netwerk kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 85 130 16 91 of ons contactformulier invullen.

Ontdek ons internet marketing bureau en vergroot uw rendement met de juiste online marketing strategie!