Wilt u ook succesvol worden?

Samen met Makeupspiegels.be en/of badkamerspiegels.be mooie resultaten behalen, dat is ons doel!

 

U heeft een website of webwinkel en u wilt er graag geld mee verdienen? Mledt u zich vandaag nog aan als affiliate partner van Makeupspiegels.be en/of Badkamerspiegels.be. Op deze pagina leest u alle ins en outs. We kijken uit naar een lange en vruchtbare samenwerking.

Hoge conversie en commissies

Door onze omvang en inkoop kunnen wij klanten een zeer scherp geprijsd aanbod van badkamerspiegels en make-up spiegels bieden. Ook zijn wij continue bezig om bezoekers het zo eenvoudig mogelijk te maken tijdens het online winkelen. Dagelijks zijn wij bezig met het optimaliseren van onze webwinkels. Dit resulteert in zeer hoge conversie percentages en met trots mogen we wel zeggen dat we de grootste badkamerspiegel webwinkel van Europa zijn. Dit in combinatie met de hoge commissies maakt ons tot uw perfecte partner.

De voordelen van affiliate partners bij BeginOnline

  • U krijgt van ons een webwinkel op maat gemaakt
  • Aantrekkelijke affiliate vergoedingen (tot 50% commissie) 
  • Directe communicatie met top-affiliates
  • Hoge naamsbekendheid en veel marketinginspiratie
  • Regelmatig nieuw banner materiaal en een up-to-date productfeed
  • Wekelijkse keuringsronde en dagelijkse uitbetalingen

Genoeg gepraat, hoe werkt het?

Als affiliate partner van Badkamerspiegels.be en/of Makeupspiegels.be krijgt u in eerste instantie een commissie van 15% per sale. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is bezoekers van uw blog of website door te sturen naar de webwinkel. De plaatsing van deze promotiematerialen, zoals tekstlinks en advertentiebanners kunt u geheel zelf inrichten. Alle materialen voorzien wij van cookies, waardoor exact wordt bijgehouden via welke blog of website bezoekers zijn doorgestuurd.  Ook is het mogelijk om van ons een gratis webwinkel te krijgen die wij voorzien van unieke content en producten en laten uw idee werkelijkheid worden! 

Wanneer u een eigen online webwinkel via ons wilt opzetten vullen wij uw webwinkel met ons assortiment badkamerspiegels en make-up spiegels. Ons assortiment wordt dagelijks uitgebreid zo verkoopt u alleen de nieuwste spiegels. Als affiliate kunt u uw eigen webwinkel opstarten in:

  • Badkamerspiegels; het totale assortiment van badkamerspiegels kunt u nu aanbieden.
  • Make-up spiegels; het totale assortiment van make-up spiegels kunt u nu aanbieden.
  • Gehele assortiment zowel badkamerspiegels als make-up spiegels

 

Een eigen webwinkel

BeginOnline biedt top-partners affiliate programma ''eigen webwinkel'' aan. Wij bouwen voor u gratis een webwinkel inclusief domeinnaam, hosting en onderhoud  zodat u uw webwinkel alleen nog maar hoeft te promoten. En dit alles geheel kosteloos. Wanneer u affiliate wordt, dan hebt u wel de voordelen, maar niet de nadelen. U genereert inkomsten met uw webwinkel en kan de rest met gerust hart aan ons overlaten.

Word nu affiliate van BeginOnline (Badkamerspiegels.be en/of Makeupspiegels.be

Als ook ú het maximale uit uw webwinkel wilt halen, wacht dan niet langer en word direct affiliate-partner. Meld u vandaag nog aan via ons aanmeldformulier.