Meer bereiken met meer content marketing

Contentmarketing tips en artikelen

De content shock houdt veel bezig. Dit is het idee dat er steeds meer content geproduceerd wordt, met als gevolg dat het niet meer rendabel is. Met name nietszeggende content draagt bij aan dit idee. Toch blijft het beter om zoveel mogelijk content of teksten te produceren. Wat we zien is dat er een hoop content wordt geproduceerd die geen toegevoegde waarde heeft. Content van een hoger niveau wordt dan ook beter gewaardeerd. De kans op delen is hierbij vele malen groter. Dit gebeurt vaak via social media kanalen.

Content marketing nieuws

Zorg dat je iets toe te voegen hebt

Het internet staat vol met content. Het meeste van deze teksten wordt niet gelezen. Bloggers en vloggers weten soms een grote indruk achter te laten. Ze produceren content die onderscheidend is. Dat is nou net datgene dat langer blijft hangen. De teksten die als troep worden beschouwd, zullen minder bezoekers trekken. Uiteindelijk verdwijnen ze in het afvoerputje. Binnen de online marketing blijft content een grote rol spelen. Dit is dan ook zeker de investering waard. De content shock lijkt groter dan hij is. In de praktijk valt dit echt wel mee.

De focus bij content produceren ligt op kwaliteit en bekendheid.

Something went wrong with the twitter. Please check your credentials and twitter username in the twitter settings.

The following two tabs change content below.
BeginOnline Internet Marketing, BeginOnline Internet Marketing is een ROI Driven Internet Marketing bureau dat is opgericht in 2009. Onze in-house ontwikkelde zoekmachineoptimalisatie technieken is de ideale voedingsbodem voor het opzetten en uitvoeren van effectieve online marketing campagnes. Dat realiseren wij al voor meer dan 300 klanten.