Expertise, Authoritativeness, Trustworthiness - ‘kwaliteit’ van een pagina

Het blijft vechten om op de eerste pagina van de zoekresultaten te komen. Dit is gratis en levert de meeste bezoekers op. De E-A-T en YMYL principes zijn twee belangrijke onderdelen.

Google E-A-T en YMYL, Richtlijnen Google E-A-T en YMYL

E-A-T en YMYL, Googles richtlijnen om te scoren in Google

Een uitgelekte kopie van enkele richtlijnen van Google maakt duidelijk hoe we beter kunnen ranken. Het blijft vechten om op de eerste pagina van de zoekresultaten te komen. Dit is gratis en levert de meeste bezoekers op. De E-A-T en YMYL principes zijn twee belangrijke onderdelen. Het staat voor expertise, authoritativeness en trustworthiness. Dit is een van de grootste factoren waarop een website of webpagina wordt beoordeeld. Kwaliteit speelt een belangrijke rol. Het lijkt vrij simpel, totdat je er echt goed voor gaat zitten. Als eerste moet er content van hoge kwaliteit aanwezig zijn. Hieruit blijkt deskundigheid en het gezag. Contactgegevens en een over-ons pagina mogen niet ontbreken.

Externe platforms spelen een belangrijke rol. Deze moeten verwijzen naar de website, waarbij duidelijk vermeldt wordt dat de website van hoge kwaliteit is.

wat is E-A-T en YMYL? Google E-A-T en YMYL

YMYL toepassen om beter gevonden te worden in Google

YMYL staat voor Your Money of Your Life. Websites met medische of gezondheidsadviezen worden kritischer bekeken. Dit geldt ook voor financiële of persoonlijke informatie, juridisch advies en webshops. Google let erop of deze websites met zorg zijn samengesteld. Wanneer de content door een expert is geschreven, heeft dit voor Google meerwaarde.

De rekening te houden met E-A-T en YMYL kan een website hoger ranken in Google. Dit zorgt voor meer websitebezoekers en een hogere conversie.

Verpletter je concurrenten met een goede Google AdWords campagne en geniet van online succes.

Een Google AdWords Campagne die wérkt - dat is wat je nodig hebt.