Haal alles uit het online marketing budget

 

Het is niet makkelijk om het online marketing budget te bepalen. Toch blijft marketing de drijfveer van omzetontwikkeling. Gemiddeld geven bedrijven ongeveer 10% van hun omzet uit aan marketing. Het is belangrijk om dit budget goed in te zetten. Direct Mail is de beste manier om klanten en relaties te benaderen. Een bobbel in de envelop zorgt voor nieuwsgierigheid. Met een gift zijn klanten sneller geneigd om trouw te blijven aan het merk of het bedrijf. Het team blijk van waardering geven zorgt voor meer motivatie bij de werknemers. Dit heeft direct effect op de prestaties. Is de klant moeilijk over de streep te trekken? Het geven van kortingen geven je dienst of product een deuk. Een cadeautje voor de klant kan juist positief werken.

Online adverteren op een positieve manier

De consument wordt er steeds handiger in om reclame te vermijden. Met Google AdWords is het mogelijk om de doelgroep gericht te vinden. Klanten, of ze nu eenmalig of vaker de website bezoeken, worden verblijd met een presentje. Dit zorgt voor een hogere conversie. Als laatste gelden relatiegeschenken. Met name in de maand december kan een bedrijf een blijk van waardering tonen. Laten merken hoe groot de invloed van de klant of relatie het afgelopen jaar was. Dit zorgt dat hij zich belangrijk en gewaardeerd voelt.

The following two tabs change content below.
BeginOnline Internet Marketing, BeginOnline Internet Marketing is een ROI Driven Internet Marketing bureau dat is opgericht in 2009. Onze in-house ontwikkelde zoekmachineoptimalisatie technieken is de ideale voedingsbodem voor het opzetten en uitvoeren van effectieve online marketing campagnes. Dat realiseren wij al voor meer dan 300 klanten.