Remarketing met Google AdWords

Er komen altijd bezoekers op uw website die helaas niet overgaan tot een aankoop of het invullen van een contactformulier; met andere woorden deze bezoekers converteren niet. Dat is jammer! Het liefst zou u deze bezoekers alsnog willen overhalen om te converteren.

Conversie wordt gestimuleerd door remarketing

Met remarketing in Google AdWords kunt u deze bezoekers opnieuw benaderen via andere websites. Op deze manier kunt u die bezoekers alsnog stimuleren om bij u te converteren. De interesse in uw product of dienst die was er al, want die interesse hebben ze u al getoond. Hierdoor vergroot u nogmaals de kans dat deze potentiële kopers alsnog tot die aankoop zullen overgaan of alsnog contact met u willen opnemen!

Remarketing: hoe werkt het?

Met remarketing kunt u bezoekers die al een keer op uw website zijn geweest op andere websites uw advertentie laten zien. Zie de schematische weergave van remarketing hieronder:

Uw advertenties zorgen hierdoor voor herkenning, omdat ze alleen aan die bezoekers worden getoond die uw website al hebben bezocht. Op deze manier stimuleert u ze om alsnog een positieve keuze voor uw product of dienst te maken. Remarketing kan met tekstadvertenties, maar ook met banners zodat u nog meer herkenbaar bent!

Voordelen van remarketing

Met remarketing:

• Bereikt u bezoekers die al hun interesse hebben getoond (opnieuw)
• Vergroot u het aantal conversies: meer aankopen of meer contactaanvragen
• Vergroot u uw omzet
• Bouwt naamsbekendheid op
• Versterkt u uw bestaande AdWords-campagnes

Samen online groeien met remarketing?

Met remarketing stimuleert u de bezoekers die al hun interesse hebben getoond om alsnog wat te kopen of contact met u te leggen. Deze kans kunt u niet laten liggen!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons even op.

The following two tabs change content below.
BeginOnline Internet Marketing, BeginOnline Internet Marketing is een ROI Driven Internet Marketing bureau dat is opgericht in 2009. Onze in-house ontwikkelde zoekmachineoptimalisatie technieken is de ideale voedingsbodem voor het opzetten en uitvoeren van effectieve online marketing campagnes. Dat realiseren wij al voor meer dan 300 klanten.