Remarketing met Google AdWords

Er komen altijd bezoekers op uw website die helaas niet overgaan tot een aankoop of het invullen van een contactformulier; met andere woorden deze bezoekers converteren niet. Dat is jammer! Het liefst zou u deze bezoekers alsnog willen overhalen om te converteren.

Conversie wordt gestimuleerd door remarketing

Met remarketing in Google AdWords kunt u deze bezoekers opnieuw benaderen via andere websites. Op deze manier kunt u die bezoekers alsnog stimuleren om bij u te converteren. De interesse in uw product of dienst die was er al, want die interesse hebben ze u al getoond. Hierdoor vergroot u nogmaals de kans dat deze potentiële kopers alsnog tot die aankoop zullen overgaan of alsnog contact met u willen opnemen!

Remarketing: hoe werkt het?

Met remarketing kunt u bezoekers die al een keer op uw website zijn geweest op andere websites uw advertentie laten zien. Zie de schematische weergave van remarketing hieronder:

Uw advertenties zorgen hierdoor voor herkenning, omdat ze alleen aan die bezoekers worden getoond die uw website al hebben bezocht. Op deze manier stimuleert u ze om alsnog een positieve keuze voor uw product of dienst te maken. Remarketing kan met tekstadvertenties, maar ook met banners zodat u nog meer herkenbaar bent!

Voordelen van remarketing

Met remarketing:

• Bereikt u bezoekers die al hun interesse hebben getoond (opnieuw)
• Vergroot u het aantal conversies: meer aankopen of meer contactaanvragen
• Vergroot u uw omzet
• Bouwt naamsbekendheid op
• Versterkt u uw bestaande AdWords-campagnes

Samen online groeien met remarketing?

Met remarketing stimuleert u de bezoekers die al hun interesse hebben getoond om alsnog wat te kopen of contact met u te leggen. Deze kans kunt u niet laten liggen!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons even op.

@Beginonlineseo

- 345 days ago

CREËER content samen met je lezers https://t.co/1nAUe6pn9h
h J R
@Beginonlineseo

- 345 days ago

Merken van de toekomst prikkelen & entertainen https://t.co/q3k1hhAlnh
h J R
The following two tabs change content below.
BeginOnline Internet Marketing, BeginOnline Internet Marketing is een ROI Driven Internet Marketing bureau dat is opgericht in 2009. Onze in-house ontwikkelde zoekmachineoptimalisatie technieken is de ideale voedingsbodem voor het opzetten en uitvoeren van effectieve online marketing campagnes. Dat realiseren wij al voor meer dan 300 klanten.