Wat is een Facebook tab?

Facebook tabbladen en apps

Door de opkomst van internet en met name social media zoals Twitter en Facebook is zichtbaarheid en vindbaarheid hierop heel belangrijk voor uw bedrijf. Denkt u dat u al ten volle profiteert van bijvoorbeeld de mogelijkheden die Facebook biedt voor uw bedrijf? Met Facebook tabs biedt Facebook u een uitgelezen mogelijkheid om meer mensen bekend te maken met uw bedrijf.

Eerst is het belangrijk te weten wat Facebook tabs precies zijn. Iedere Facebook pagina beschikt erover maar niet iedereen haalt eruit wat erin zit. Een tab is zoals het woord al zegt eigenlijk een soort pagina binnen jouw Facebook pagina. In het begin heb je bijvoorbeeld standaard al een foto tab. Maar wat veel mensen niet weten is dat het mogelijk is om zelf tabs aan je pagina toe te voegen. Dit is leuk voor de mensen die uw pagina bekijken maar kan ook gewoon extra klanten opleveren. Met de juiste tabs kunt u uw naamsbekendheid en de loyaliteit van uw fans flink verhogen.

De mooiste manier om met Facebook uw doelgroep specifiek te bereiken is door middel van de zogeheten fangates. Dit houdt in dat alleen de mensen die uw pagina leuk vinden toegang krijgen tot bepaalde tabs. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld prijsvragen en winacties die voor klanten aantrekkelijk zijn. Omdat alleen de mensen die uw pagina leuk vinden hier toegang toe krijgen is dit voor anderen een extra motivatie om uw pagina te liken.

 

Facebook tab: Verleid bezoekers om fan van u te worden

De mogelijkheden van Facebook tabs zijn enorm en er zit vast ook wel iets bij dat uw bedrijf verder kan helpen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een volledige webshop in een tab te integreren. Ook kun je door middel van tabs je andere sociale media kanalen koppelen aan uw Facebook zodat ook uw content van bijvoorbeeld Youtube op Facebook verschijnt. Ook kunt u eenvoudig enquettes afnemen of kortingscoupons aanbieden. Eigenlijk heeft u met Facebook tabs de sleutel tot een goede band met uw klanten in handen. Met winacties of bijvoorbeeld een foto competitie kunt u nog meer interactie met uw klantenbestand krijgen en zo zullen ze u nog meer gaan waarderen. Als u benieuwd bent hoe Facebook tabs uw bedrijf verder kan helpen of hulp wil bij het aanmaken van tabs kunt u bij BeginOnline Marketing terecht. Neem gerust vrijblijvend contact op met onze specialisten!

The following two tabs change content below.
BeginOnline Internet Marketing, BeginOnline Internet Marketing is een ROI Driven Internet Marketing bureau dat is opgericht in 2009. Onze in-house ontwikkelde zoekmachineoptimalisatie technieken is de ideale voedingsbodem voor het opzetten en uitvoeren van effectieve online marketing campagnes. Dat realiseren wij al voor meer dan 300 klanten.