Vacature SEO specialist:  Hard werken en met je poten in de modder durven staan.

BeginOnline Marketing groeit hard. De vraag naar onze internet marketing diensten groeit zo hard dat we heel veel nieuwe talenten nodig hebben. We hebben zo veel leuke en nieuwe ideeën voor onze klanten, maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren. Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de leukste internet marketing bureau van Nederland te werken? Dan ben je hier op de juiste plek.
BeginOnline Marketing is een sterk groeiende, "down to earth", Nederlandse onderneming gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in internet marketing. BeginOnline Marketing is in staat met de know how, flexibiliteit en ultieme klantfocus uit te groeien tot een belangrijke, vertrouwde en onderscheidende internet marketing partner. De onderneming is in de tweede fase van haar ontwikkeling en zal door haar ambitieuze groeiplannen spoedig de volgende fase ingaan.

Als zoekmachineoptimalisatie-specialist (Online Marketeer) bij BeginOnline Marketing zorg jij ervoor dat onze klanten online goed vindbaar zijn in de zoekmachine Google.  Als Junior zoekmachineoptimalisatie-specialist ondersteun je onze zoekmachineoptimalisatie Consultants bij de uitvoering van de opgestelde zoekmachineoptimalisatie strategie voor onze opdrachtgevers, om zo tot een daadwerkelijke rendementsverbetering te komen. Je wordt hierbij intern opgeleid tot zoekmachineoptimalisatie Consultant.  Jij rust niet voordat je weet waar de zoekwoorden staan, waar ze op doorklikken en wanneer ze afhaken. Die kennis verkrijg je door grondige analyse en het doen van tests, en zet je onder andere in om opdrachtgevers te voorzien van een uitgedachte en heldere internet marketing strategie.

 

Met de trainingen op onze eigen BeginOnline-academy kun je elke dag een beetje beter worden.

 

Wat je écht doet

  • Je zet enorm winstgevende zoekmachineoptimalisatie-campagnes op die jij onder je hoede hebt.
  • Je doet er met je Inkoper en Conversiemanager alles aan om onze opdrachtgevers nóg harder te laten groeien.
  • Je zorgt dat onze opdrachtgevers altijd te vinden zijn in de zoekmachine Google.
  • Je bedenkt samen met het internet marketing team winstgevende marketingplannen en voert deze ook uit.
  • Je zet acties op met communities, reviewwebsites en andere externe online partijen.

Ja, ik wil deze baan

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Maar we zetten je wel meteen hard aan het werk. Wat vind je van onze vindbaarheid? Wat valt je op aan onze website? Wat zouden we beter kunnen doen? Verwerk je bevindingen in één beknopte alinea. Daarnaast horen we graag waarom je voor BeginOnline Marketing wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie, verwonder ons! En uiteraard ontvangen we graag jouw cv.

 

 

 

online marketingbureau en internet marketing

Waar ga jij het verschil maken?
Gewoon, doen.

Je bent ambitieus en je wilt graag samenwerken met professionals die elkaar uitdagen.

Je beschikt over HBO of WO werk- en denkniveau

Je hebt grote affiniteit met SEO

Je bent gedreven, leergierig en een teamplayer met analytisch vermogen;

Jij hebt aantoonbare ervaring met SEO-werkzaamheden

Kennis van HTML en CSS (pre)

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van online marketing.