Wat is zoekmachine marketing (Search Engine Marketing)?

Zoekmachine marketing (Search Engine Marketing) is het inzetten van zoekmachines zoals zoekmachine optimalisatie (SEO optimalisatie) en zoekmachine adverteren (Google AdWords adverteren)

Zoekmachine Marketing

Hoe mooi je website of webwinkel ook is: als je niet gevonden wordt in Google, heb je er niets aan. BeginOnline (internet marketing bureau) is ervaren in zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren (zoekmachine marketing). Bij zoekmachine marketing maakt men over het algemeen de volgende indeling:

Bij zoekmachine adverteren is het Google AdWords systeem het systeem dat altijd wordt gebruikt.

Zoekmachine optimalisatie (search engine optimization, SEO optimalisatie)

Door zoekmachine optimalisatie (SEO optimalisatie) wordt uw website voor uw doelgroep structureel beter vindbaar in de organische zoekresultaten van Google. Op deze manier wordt uw product perfect afgestemd op de vraag van uw doelgroep, wat uiteindelijk resulteert in sterke posities in zoekmachines. Tussen de ‘gewone’ zoekresultaten (Organic Search), de niet-betaalde zoekresultaten, krijgt uw website dan een goede positie. Neem even de tijd om ons zoekmachine optimalisatie BLOCK te bekijken voor meer informatie over wat wij kunnen doen voor u en de tarieven!

Google AdWords (zoekmachine adverteren)

Google AdWords Advertenties worden door ons in de zoekresultaten (SEA) geplaatst. Op elk gewenst trefwoord plaatst Google AdWords een advertentie tussen de zoekresultaten. We hebben het hier over de betaalde zoekresultaten. Via deze zoekmachine marketing dienst ontvangt u direct meer bezoekers uit uw doelgroep! De praktijk leert dat Advertentiecampagnes in Google AdWords snel meer bezoek oplevert. Dit is een zekere manier van adverteren: u weet dat dit zal resulteren in gericht bezoek. De resultaten zijn exact te meten zodat u de mogelijkheid heeft om de advertentiecampagne snel bij te stellen om de resultaten zo optimaal mogelijk te houden. Neem even de tijd om ons Google AdWords BLOCK te bekijken voor meer informatie over wat wij kunnen doen voor u en de tarieven!

SEO webdesign

BeginOnline ontwikkelt voor u een nieuwe website (SEO webdesign) die vanaf het begin uitstekend vindbaar is in Google. De basis voor de nieuwe website is een sterk SEO-fundament. Alle door ons ontwikkelde websites zijn zeer gebruiksvriendelijk. Goed te vinden en aangenaam leesbaar koppelen wij aan gericht op conversie. Onze opdrachten zijn zeer uiteenlopend van aard, neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een offerte die op maat gemaakt is!

Webdevelopment: SEO webdesign

BeginOnline adviseert en begeleidt de fase van de oude naar de nieuwe website. Uiteraard is het van groot belang dat de juiste acties op het juiste moment worden genomen om de huidige resultaten in de zoekmachines te blijven behouden. BeginOnline zal daarom nauw samenwerken met uw webbouwer om de overgang naar de nieuwe website soepel te laten verlopen.

De kosten die aan dit traject zijn verbonden kunnen divers zijn, neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een offerte die op maat wordt gemaakt!
Google Analytics In de afgelopen jaren hebben wij de nodige expertise vergaard over het statistieken pakket Google Analytics. Er zijn meerdere mogelijkheden om uw website statistieken simpeler te maken waardoor ze beter leesbaar en begrijpelijker worden. Weten hoeveel u heeft verkocht is bijvoorbeeld belangrijk om te bepalen of uw marketing activiteiten vruchten afwerpen. Kijk even op ons Google Analytics BLOCK voor nadere informatie over de door ons gehanteerde tarieven en wat wij voor u kunnen doen!