Zoekmachine Optimalisatie, ook wel search engine optimization (SEO)

Ook hoog in google staan zoekmachine optimalisatie (search engine optimization)? Verpletter je concurrenten met een strategische zoekmachine optimalisatie campagne!

Zoekmachine Optimalisatie

Uit onderzoek is gebleken dat twee van de drie mensen eerst een zoekmachine opent om zich goed te kunnen oriënteren bij de aanschaf van een product of dienst. Hiervan kiest 93% voor Google. Bent u zichtbaar als de pagina wordt geladen of worden al deze potentiële klanten gevonden door uw concurrent? Om online te groeien is het een vereiste om goed vindbaar te zijn.

Hoe word ik beter zichtbaar voor potentiële klanten?

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste gebruikers van het internet als eerst kijken naar de natuurlijke zoekresultaten (organische zoekresultaten). Deze bevinden zich onder de Google AdWords advertenties op het scherm. Een goede positie met de juiste zoekwoorden (Lees ook eens het artikel: Hoe gebruik ik de juiste zoekwoorden voor mijn website?) is een voorwaarde voor het grootste bereik. Hier komt nog bij dat een bezoek via deze link gratis is! Maar hoe zorgt u ervoor dat uw website bovenaan in Google komt? Google bepaalt door middel van een flink aantal spelregels de positie van websites. U kunt zich dat voorstellen als overzichtelijke ladekast met dossiers. Het meest relevante dossier staat vooraan. Als iemand op ‘zoeken’ klikt, trekt Google de la open. Als u de regels kent en deze goed op uw site heeft toepast heeft u invloed op de positie en zal Google u telkens op een beter plaatsje zetten.

Zoekmachine optimalisatie: kost me dat veel tijd?

Het optimaliseren voor zoekmachines is erg arbeidsintensief en hoe hoger u komt, hoe meer specifiek uw kennis en trucs dienen te zijn. Zeker als de klok meestal sneller tikt dan u zou willen, is het zinvol en uiteindelijk vaak voordeliger om zoekmachine optimalisatie uit te besteden.

 

Verpletter nu je concurrenten in Google met zoekmachine optimalisatie!

Samen met ons online groeien! Als u kiest voor zoekmachine optimalisatie, kiest u voor een groter succes online. Bij BeginOnline internet marketing bureau werken professionals die jarenlange ervaring hebben in het succesvol optimaliseren van websites. Uw website wordt niet alleen geoptimaliseerd voor de zoekmachine, er wordt ook onderzocht welke zoekwoorden zinvol voor u zijn en de meeste relevante bezoekers opleveren. U hoeft zich hier niet meer druk om te maken en u kunt zich bezighouden met uw nieuwe klanten, terwijl uw website klimt in de zoekresultaten.