Zoekmachine Optimalisatie No cure - No pay

Haal meer rendement uit je website met een zoekmachine optimalisatie pakket op maat! Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties. Met onze hands-on mentaliteit geven we je advies, maar nemen we ook werk uit handen.

SEO Goede start
Zoekmachine optimalisatie
€ 90 - € 160
Tarief per maand

intakegesprek

5 complete interne landingspagina

5 zoekwoorden op de 1e pagina van Google

Schrijven SEO teksten

Website Optimalisatie tbv SEO

Linkbuilding

Kwartaalevaluatie

Realtime inzicht in statistieken

Inzet SEO specialist: 8 uur p/mnd.

Geen vast contract / maandelijks opzegbaar*

SEO Intensief
Zoekmachine optimalisatie
€ 160 - € 360
Tarief per maand

intakegesprek

7 complete interne landingspagina

7 zoekwoorden op de 1e pagina van Google

Schrijven SEO teksten

Website Optimalisatie tbv SEO

Linkbuilding

Kwartaalevaluatie

Realtime inzicht in statistieken

Contentoptimalisatie

Pagespeed-optimalisatie

Inzet SEO specialist: 14 uur p/mnd.

Geen vast contract / maandelijks opzegbaar*

SEO Marktleider
Zoekmachine optimalisatie
€ 360 - € 550
Tarief per maand

intakegesprek

10 complete interne landingspagina

10 zoekwoorden op de 1e pagina van Google

Schrijven SEO teksten

Website Optimalisatie tbv SEO

Linkbuilding

Analyse & rapportage 2 keer p/mnd

Realtime inzicht in statistieken

Contentoptimalisatie

Pagespeed-optimalisatie

Site structuur optimalisatie

Inzet SEO specialist: 25 uur p/mnd.

Geen vast contract / maandelijks opzegbaar*

 

 

 

 

 

Hoog scoren op veel gezochte zoekwoorden!

 

Haal meer rendement uit je website met een zoekmachine optimalisatie pakket op maat! Onze specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties. Met onze hands-on mentaliteit geven we je advies, maar nemen we ook werk uit handen. Bij BeginOnline Internet Marketing is samenwerken dan ook écht samenwerken. Ben jij er klaar voor om de concurrenten te verpletteren?

Zoekmachine Optimalisatie No cure No pay

Zoekmachine optimalisatie staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine-optimalisatie. Het doel is om een website hoog te laten scoren in de resultatenlijst van een zoekmachine. Dus als je een zoekwoord intypt, wil je dat jouw bedrijf of website bovenaan de resultaten komt te staan. Hoe hoger je namelijk in de lijst staat, hoe meer mensen jouw pagina aan zullen klikken. De meeste mensen kijken niet verder dan de eerste resultaten in bijvoorbeeld Google. Aandacht te besteden aan zoekmachine optimalisatie No cure No pay is dus een slimme manier van internet marketing van jouw website. Het is zelf een essentiële manier om bezoekers naar jouw site te lokken. Alle grote bedrijven maker er gebruik van, maar het is ook juist heel slim om als kleiner bedrijf hier aandacht aan te besteden. Op deze manier kun jij met zoekmachine optimalisatie No cure No pay de concurrentie aangaan met bestaande of grote ondernemingen.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie No cure No pay?

Zoekmachine optimalisatie No cure No pay werkt met zoekwoorden. Je wil dat zoekmachines jouw pagina een hoge waardering geven, dit kan door het zoekwoord waar jouw website om draai vaak terug te laten komen in SEO teksten. Het is dus van belang dat op jouw website teksten staan waar bepaalde zoekwoorden vaak in voorkomen, dit is meestal 1,5 tot 2% van het totaal aantal woorden van de tekst. Deze SEO optimalisatie teksten zijn meestal verborgen op de site, de inhoud is dus minder van belang. Als je dus bijvoorbeeld een webwinkel hebt in tuinslangen, wil je graag dat een zoekmachine jouw webwinkel hoog in de resultatenlijst weergeeft. Dit kan door SEO teksten op de site te plaatsen waar vaak het woord ‘tuinslang’ in voorkomt en varianten daarop. Deze teksten gebruikt voor zoekmachine optimalisatie moeten wel in correct Nederlands en in goed lopende zinnen zijn geschreven, anders worden ze door de zoekmachine niet herkend.

 

Zoekmachine optimalisatie No cure No pay: Jij wilt gevonden worden? Dan zorgen wij daarvoor!

Met onze unieke zoekmachine optimalisatie aanpak bereik je in slechts zestig dagen topposities met bepalende zoekwoorden. Doordat je met al je belangrijke zoekwoorden op de toppositie staat, komen er ook uitsluitend relevante bezoekers op je website. Met onze zoekmachine optimalisatie bereik je het ultieme doel: meer bezoekers – dus meer klanten!

We willen natuurlijk allemaal op 1 staan in Google. Minimaal op de eerste pagina, maar het liefst op de eerste plek. BeginOnline Internet Marketing heeft voor de slimme ondernemer van nu drie zoekmachine optimalisatie-pakketten samengesteld. Zo wordt je website direct beter zichtbaar in de zoekmachines. Het doel is helder: jouw relevante zoekwoorden op pagina 1. Dit zorgt voor meer bezoekers, een hoger rendement en meer klanten. Wanneer beginnen we?

Zoekmachine optimalisatie No cure No pay laten uitvoeren

Gebruikmaken van zoekmachine optimalisatie No cure No pay is dus een belangrijk onderdeel van de promotie van jouw website. Je moet alleen wel weten hoe je dit moet doen. Zo moet bijvoorbeeld het zoekwoord een aantal keer voorkomen in de tekst, maar ook weer niet te vaak. Ook is de plaats belangrijk waar het zoekwoord in de tekst staat. Als het zoekwoord pas onderin de tekst voorkomt, herkent de zoekmachine dit niet. Zoals gezegd maakt bij zoekmachine optimalisatie No cure No pay de inhoud van de tekst op zich niet zoveel uit, maar het mag geen onzin zijn én de inhoud moet gerelateerd zijn aan het zoekwoord. Kortom, de tekst mag wel gaan over het sproeien van de tuin, maar niet over het bouwen van een sneeuwpop. Ook moet je er rekening mee houden dat een bezoeker toch per ongeluk deze teksten leest, dan heb je liever dat de inhoud relevant en positief is. Een heleboel dingen dus om rekening mee te houden bij zoekmachine optimalisatie No cure No pay. Gelukkig zijn er allerlei tekstbureaus die hier alles van af weten. Het is dus verstandig om zoekmachine optimalisatie No cure No pay uit te besteden aan mensen die er verstand van hebben. Bovendien wil jij als ondernemer je ook met andere dingen bezig houden. Het dan een prettig idee dat jij dit onderdeel van de bedrijfsvoering met een gerust hart kunt uitbesteden.